Yhdistyksen jäsenenä saat useita käyttökelpoisia etuja

  • Hyvän mielen kun olet mukana tukemassa, edes hengessä mukana, paikallista toimintaa
  • Saukonkoto vuokralle erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin, kokouksiin (yhtiö-, kalastusalue-, tms.) erittäin edullisesti. Saukonkoto sijaitsee Saukkolassa, Jättöläntien ja 110-tien kulmassa. Tilaa n. 40 hengelle (lämmin puoli, jossa keittiö varusteineen sekä wc), lisäksi "kylmä" puoli lämpimän sään aikaan käytettäväksi. Jäsenille ja yleishyödyllisille yhdistyksille 20 €/kerta, muille 25 €/kerta, säännöllinen vuokraaja yli 3kk ajan / 1x vko 20€/kerta.
  • Juhlateltta vuokralle, yhdistyksellä on kaksi 3 x 6 m juhlatelttaa joita vuokrataan jäsenille 20 €/kerta (tapahtumaa edeltävä päivä - tapahtumaa seuraava päivä), ja ei-jäsenille 25 €/kerta, joten jäseneksi liittyminen kannatttaa. Tilanteen mukaan voimme mahdollisesti avustaa kuljetuksessa ja pystyttämisessä, tällaisesta on kuitenkin aina sovittava erikseen.
  • Äänentoistolaitteet joilla saat sanomasi varmasti perille. Laitteistoa vuokrataan ainoastaan jäsenille, ja vuokrauksen yhteydessä saatetaan ottaa pantti
  • Lisää hyvää oloa kun olet mukana hoitamassa käytännön järjestelyjä tapahtumissa, kahvit saa yleensä vapaasti silloin

Saukonkodon ja juhlatelttojen varaustilanteen voi tarkistaa TÄSTÄ (uusi välilehti aukeaa ja näet Google - kalenterin. Varauksia ei voi tehdä suoraan kalenteriin, vaan sitä varten pitää ottaa yhteyttä puheenjohtajaan).